Sportcongres UvA

Geplaatst op: 14 mei, 2018

Op woensdag 23 mei 2018 organiseert de Universiteit van Amsterdam (UvA) het Arbeid en Sportrechtcongres met ditmaal als thema “de rechtspositie van de sporter”. Diverse sprekers zullen actuele onderwerpen binnen het nationale en internationale sportrecht aan bod laten komen. Ook worden de nieuwe transferreglementen van FIFA uitgebreid besproken.

De achtergronden hiervan zullen nadrukkelijk de revue zullen passeren tijdens een paneldiscussie. Aan het panel zullen onder andere deelnemen vertegenwoordigers van FIFA (Matthijs Withagen), ECA (Daan de Jong), FIFPro (Roy Vermeer) en FBO (Serge Rossmeisl).

Het congres vangt aan om 13.00 en zal afgesloten worden met een borrel. Locatie is de Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam, Roeterseiland Rec A/Gebouw A/zaal A3.15.

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar arbeid-en-sport-congres@uva.nl. Meer informatie is te vinden via http://hsi.uva.nl/forms/subsites/hugo-sinzheimer-institute/nl/congres-sportrecht-2018.

Kosten voor inschrijving bedragen € 385,- . Er zijn 3 NOvA-punten te behalen.