Dienstverlening Team Relocations

Geplaatst op: 18 jun, 2012

    Sinds 1 januari jl. is Team Relocations

    formeel partner van de FBO. Maar wat

    kan Team Relocations eigenlijk voor een

    club betekenen?

 

                            Jeroen Doting en Danny van der Kelen leggen

                            namens Team Relocations uit:

 

 

Jeroen Doting: “Een transfer heeft een grote impact. Niet alleen op de desbetreffende speler, maar zeker ook op zijn gezin. Een nieuw land, een nieuwe club. Andere normen en waarden. Waar ga ik wonen? Waar gaan mijn kinderen naar school? Team Relocations is gespecialiseerd in begeleiding van het gehele relocation traject en voert alle services persoonlijk én professioneel uit. Team Relocations neemt op deze manier een aantal zorgen uit handen voor zowel de club als de speler.”

 

Doting vervolgt: “Tijdens de management bijeenkomsten van de FBO november vorig jaar zijn wij in de gelegenheid gesteld ons te introduceren aan de diverse BVO’s. Zowel de FBO als Team Relocations zijn van mening dat de dienstverlening zoals wij die bieden van toegevoegde waarde kan zijn voor de diverse clubs. Dit heeft ons doen besluiten per 1 januari 2012 toe te treden als partner van de FBO.”

 

Op 23 en 25 mei jl. heeft Team Relocations tijdens de managementbijeenkomsten in Zeist en Hoenderloo een tweetal transfervoorbeelden gepresenteerd en inzicht gegeven in de bij de casus behorende tarieven. De aanwezige vertegenwoordigers van de clubs reageerden positief op deze presentatie en erkenden de meerwaarde.

 

Danny van der Kelen: “Op de managementbijeenkomsten hebben we de dienstverlening gepresenteerd als een menu-kaart. Men kan zelf kiezen uit de verschillende diensten. Maar uiteraard willen de clubs graag ook inzage hebben in onze tarieven”.

 

Jeroen Doting: “Om de clubs goed van dienst te kunnen zijn hebben wij onze Services & Fees daarom nu ook op de site van de FBO geplaatst. Dit biedt een goed en transparant overzicht van de dienstverlening van Team Relocations en geeft de club een duidelijk prijsinzicht met betrekking tot de verschillende diensten. Kosten overigens die men volgens de FBO ook bij de spelersmakelaar zou moeten kunnen neerleggen.”

 

De presentatie van Team Reloactions is te downloaden via het intranet gedeelte van de FBO website via het kopje ‘Managementbijeenkomsten’, ‘Bijeenkomst mei 2012’. Daar is tevens het overzicht van de ‘Services & Fees’ te vinden.

 

Voor verdere vragen aangaande dit onderwerp kunt u uiteraard contact opnemen met de FBO of met Team Relocations zelf. De contactgegevens van Team Relocations zijn te vinden via de partnerpagina op deze site.