Logo Wannet Sports Insurance


WANNET SPORTS INSURANCE
adviseert als partner van de FBO de clubs proactief op het gebied van allerlei bedrijfsverzekeringen voor Betaald Voetbal Organisaties van toepassing zijn.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • De collectieve ziektekostenverzekering van Menzis speciaal voor de FBO-leden
 • Een FBO-Mantel Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor het managementteam, directie- en bestuursleden van uw club.
 • Een FBO-Mantel Aansprakelijkheidsverzekering voor uw gehele club.
 • Een collectieve ongevallenverzekering voor uw gewone personeel en alle vrijwilligers.

Mocht u vragen hebben of een afspraak wensen, u kunt te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummer of per e-mail: info@wannet.eu

Wannet Sports Insurance
P.O. Box 77, 8440 AB, Heerenveen – NL
Office address: Van Maasdijkstraat 4, Heerenveen
T: +31 513 624195F: +31 513 628429 E: info@wannet.eu

Logo Aon

 

AON Risk Solutions adviseert als partner van de FBO de clubs proactief op het gebied van de grotere risico’s en de daarbij behorende bijzondere verzekeringen die speciaal voor betaaldvoetbalorganisaties van toepassing zijn.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Met de Transferwaarde-verzekering kunt u de transferwaarde en/of investeringswaarde van uw spelers op een juiste wijze verzekeren.
 • Met de Contractwaarde-verzekering heeft u een perfect product om spelerscontracten te verzekeren in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid van uw speler(s).
 • Een speciale arbeidsongeschiktheidsverzekering voor trainers en/of managers.
 • Een Succes-verzekering waarmee bijvoorbeeld de winstpremies of bonussen verzekerd kunnen worden bij het winnen van een kampioenschap of het behalen van een promotie.

Mocht u vragen hebben of een afspraak wensen, u kunt te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummers of per e-mail.

Aon Risk Solutions
Contactpersoon: Bjorn Rijgersberg
Postbus 3234, 4800 DE Breda
Kantooradres: Eendrachtlaan 315, 3526 LB Utrecht
T: 06-1508 7157
E: bjorn.rijgersberg@aon.nl

Marxman Advocaten richt zich op juridische begeleiding en advisering op strategisch niveau, op maat trainingen en procesbijstand. Ons kantoor is een sterke speler in de regio, met een internationale focus en geeft met sport niet alleen invulling aan een werkgebied, maar aan het hele ondernemerschap en de bedrijfsvoering – met als credo ‘Ondernemen is topsport’.

Wij zijn ondernemend in aanpak en onderscheiden ons graag door persoonlijk contact en korte lijnen. Wij zijn graag proactief en betrokken. Wij ondernemen met onze klanten mee en investeren graag tijd en energie in klanten. Met als resultaat: de beste oplossing voor de klant.

Onze specialisten spelen voortdurend in op veranderende marktomstandigheden en zijn een sterke (gespreks)partner. Onze pragmatische aanpak vertaalt zich in de ontwikkeling van specifieke diensten en producten die zorgen voor een kennisvoorsprong, zodat kansen die zich voordoen, optimaal worden benut.

Binnen Marxman Advocaten zijn alle belangrijke specialisaties voorhanden in verschillende teams:

 • Team Arbeidsrecht;
 • Team Commercial Contracting;
 • Team Herstructurering en Insolventie;
 • Team IE/ICT/Privacy;
 • Team M&A;
 • Team Procesrecht.

Tot de klantenkring behoren middelgrote en grote ondernemingen, (semi) overheden, sport- en non-profit organisaties verspreid over Nederland.

Wereldwijd werken wij samen met buitenlandse kantoren van het internationale Consulegis-netwerk. Marxman Advocaten maakt tevens deel uit van het Legal Network van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en van Sport & Zaken. Marxman Advocaten is gevestigd in Amersfoort.

Contactgegevens
Bezoekadres
Spacelab 4
3824 MR Amersfoort

T: + 31 (0) 33 450 80 00
W: www.marxman.nl

 


RSM is dé adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor (middel)grote ondernemingen en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Een vertrouwd gezicht verspreid over acht locaties met ruim 650 professionals in Nederland. ‘Wij stellen onze klanten in staat om vol vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen in een wereld die verandert, zijn betrokken bij de maatschappij en bieden onze mensen een geweldige ontwikkelomgeving’.

Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

Wij geloven in langdurige samenwerkingen, die gebaseerd zijn op het kennen van elkaars behoefte en ambitie. Juist door de tijd te nemen en goed te luisteren kun je elkaar optimaal van dienst zijn. Dit geldt voor onze klanten én onze medewerkers. Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een betrokken, verantwoordelijke, eigenzinnige en vernieuwende wijze het resultaat voor onze klanten te verbeteren. Onze professionals luisteren naar de wensen van de klant en zijn een vaktechnische, onafhankelijke sparringpartner met veel aandacht voor de persoonlijke relatie. Wij luisteren niet alleen, wij begrijpen u ook echt. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan: The Power of Being Understood.

RSM heeft ook oog voor haar medewerkers; onze open cultuur, betrokkenheid en het werken aan uitdagende projecten zorgen ervoor dat medewerkers lang aan ons verbonden blijven. Vitaliteit en ontwikkeling zijn twee belangrijke speerpunten binnen RSM. Of je nu in de startblokken van je carrière staat of juist meer ervaren bent. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en je eigen pad te bepalen. Werken bij RSM betekent werken binnen een professionele, groeiende organisatie waarin jij als persoon centraal staat en jij je welkom voelt.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van RSM? Bezoek de RSM-website of neem contact met ons op via info@rsmnl.nl.
Of ben je geïnteresseerd in onze cultuur, onze vacatures en wil je eens kennismaken? Kijk dan op Werken bij RSM.

W: www.rsmnl.com

Logo ArboUnie

Arbo Unie wil de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen bevorderen en daarmee organisaties succesvoller maken. We zorgen voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven.

Door op zoek te gaan naar de juiste energiebronnen krijg je veerkracht, zelfvertrouwen en blijf je weerbaar. Daarom werken we samen met werkgevers en werknemers aan het verbeteren van het welzijn en het verhogen van de inzetbaarheid van mensen.

Dit doen we door het ontwikkelen van innovatieve dienstverlening die past bij deze tijd. Door gebruik te maken van alle expertise die we in huis hebben, door wetenschappelijke inzichten vanuit onze academische werkplaatsen en onderscheidende inzichten uit onze database. Hiermee zijn we in staat om mensen te versterken. Wij noemen dat de Lekker-in-je-vel aanpak. Waarbij we mensen in hun kracht zetten als het om werk, gezondheid en vitaliteit gaat.

De labels binnen het Arbo Unie concern dragen vanuit hun eigen invalshoek en specialisme bij aan onze Lekker-in-je-vel-aanpak.

Arbo Unie
Contactpersoon: Ilse Darnoud
T: 06-52501365
E: ilse.darnoud@arbounie.nl
W: www.arbounie.nl

Samenwerkingsverbanden

Rosenbaum Select – Heldere verslaglegging

Uw vergaderaccommodatie hebt u professioneel geregeld bij een prima conferentiecentrum. Hebt u ook aan de verslaglegging gedacht? Gaat uw secretaresse mee, waardoor zij gedurende de vergadering niet beschikbaar is voor andere zaken, en daarna nog kostbare tijd moet vinden voor het samenstellen van de notulen, of pakt u dit ook professioneel aan?

Rosenbaum Select is een veelzijdig Utrechts notuleerbureau met als specialisatie de weergave van complexe discussies. Het notuleerbureau heeft het weergeven van de essentie van een vergadering tot kunst verheven. Tot grote tevredenheid van klanten uit heel Nederland die hun vergaderingen door Rosenbaum laten vastleggen – waaronder al vele jaren de FBO!

Rosenbaum Select
Vinkenkade 18
3552 XA Utrecht
T: 030 -236 47 84
W: www.rosenbaum.nl
E: post@rosenbaum.nl

Powerling – Profiteer nu van onze afspraken met de FBO

Powerling is een mondiale Language Service Provider met kantoren in Nederland, Frankrijk, Hong Kong en de Verenigde Staten. Wij leveren kwaliteitsvertalingen en tolkdiensten voor iedere denkbare talencombinatie en elk specialisme. Onze vertalers en tolken beschikken over een perfecte taalbeheersing en zijn gespecialiseerd in specifieke talencombinaties en vakgebieden. Al onze medewerkers zijn gehouden aan een geheimhoudingsplicht. Uw informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Met de FBO hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Deze kunt u opvragen bij Simone van den Bos (FBO). U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen per e-mail of via onze website www.powerling.com.
Richt u zich op uw core business, dan zorgen wij dat iedereen begrijpt wat u bedoelt!

Powerling
Spuistraat 10
1012 TS Amsterdam
T: +31 (0)30 – 6922844
W: www.powerling.com
E: contactnl@powerling.com