Logo Wannet Sports Insurance


WANNET SPORTS INSURANCE
adviseert als partner van de FBO de clubs proactief op het gebied van allerlei bedrijfsverzekeringen voor Betaald Voetbal Organisaties van toepassing zijn.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • De collectieve ziektekostenverzekering van Menzis speciaal voor de FBO-leden
  • Een FBO-Mantel Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor het managementteam, directie- en bestuursleden van uw club.
  • Een FBO-Mantel Aansprakelijkheidsverzekering voor uw gehele club.
  • Een collectieve ongevallenverzekering voor uw gewone personeel en alle vrijwilligers.

Mocht u vragen hebben of een afspraak wensen, u kunt te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummer of per e-mail: info@wannet.eu

Wannet Sports Insurance
P.O. Box 77, 8440 AB, Heerenveen – NL
Office address: Van Maasdijkstraat 4, Heerenveen
T: +31 513 624195F: +31 513 628429 E: info@wannet.eu

Logo Aon

 

AON Risk Solutions adviseert als partner van de FBO de clubs proactief op het gebied van de grotere risico’s en de daarbij behorende bijzondere verzekeringen die speciaal voor betaaldvoetbalorganisaties van toepassing zijn.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Met de Transferwaarde-verzekering kunt u de transferwaarde en/of investeringswaarde van uw spelers op een juiste wijze verzekeren.
  • Met de Contractwaarde-verzekering heeft u een perfect product om spelerscontracten te verzekeren in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid van uw speler(s).
  • Een speciale arbeidsongeschiktheidsverzekering voor trainers en/of managers.
  • Een Succes-verzekering waarmee bijvoorbeeld de winstpremies of bonussen verzekerd kunnen worden bij het winnen van een kampioenschap of het behalen van een promotie.

Mocht u vragen hebben of een afspraak wensen, u kunt te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummers of per e-mail.

Aon Risk Solutions
Contactpersoon: Bjorn Rijgersberg
Postbus 3234, 4800 DE Breda
Kantooradres: Eendrachtlaan 315, 3526 LB Utrecht
T: 06-1508 7157
E: bjorn.rijgersberg@aon.nl

Marxman Advocaten richt zich op juridische begeleiding en advisering op strategisch niveau, op maat trainingen en procesbijstand. Ons kantoor is een sterke speler in de regio, met een internationale focus en geeft met sport niet alleen invulling aan een werkgebied, maar aan het hele ondernemerschap en de bedrijfsvoering – met als credo ‘Ondernemen is topsport’.

Ondernemend in aanpak. Onderscheidend door persoonlijk contact en korte lijnen. Proactief en betrokken. Praktisch
en effectief. Wij ondernemen graag met onze klanten
mee en investeren in de klant is kenmerkend voor onze aanpak. Met als resultaat: de beste oplossing voor de klant. Onze specialisten spelen voortdurend in op veranderende marktomstandigheden en zijn een sterke (gespreks) partner. Een partner die zorgt voor een kennisvoorsprong. Onze pragmatische aanpak vertaalt zich in de continue ontwikkeling van specifieke diensten en producten die zorgen voor een kennisvoorsprong, zodat kansen die zich voordoen, optimaal worden benut.

Binnen onze ondernemingsgerichte praktijk zijn alle belangrijke specialisaties voorhanden: Arbeid & Organisatie; Ondernemingen; Vastgoed & Overheid; Intellectueel Eigendom & ICT; Sport & Leisure; Bank & Effecten;
Credit Management; Herstructurering, Financiering & Faillissementen en Internationale Betrekkingen. Tot de klantenkring behoren middelgrote en grote ondernemingen, (semi) overheden, sport- en non-pro t organisaties verspreid over Nederland.

Wereldwijd kan Marxman Advocaten klanten terzijde staan in samenwerking met haar buitenlandse kantoren van het internationale Consulegis-netwerk. Op het gebied van onder meer ruimtelijke ontwikkeling, aanbesteden, veiligheid en gezondheid is Marxman Advocaten nauw betrokken bij overheidsprojecten en ons kantoor maakt tevens deel uit van het Legal Network van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en van Sport & Zaken. Marxman Advocaten is gevestigd in Amersfoort en Apeldoorn.

Contactgegevens
Bezoekadres Amersfoort
Kantorenpark De Hoef – gebouw Le Soleil Computerweg 1E
3821 AA Amersfoort
T: + 31 (0) 33 450 80 00
W: marxman.nl


RSM
is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële, economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van onze cliënten.

Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een professionele, betrouwbare, duurzame en persoonlijke wijze het resultaat voor onze cliënten te verbeteren. Wij luisteren naar hun wensen. Wij geloven in een sterke samenwerking die gebaseerd is op het kennen van elkaars behoeften, strategie en verwachtingen. Op deze manier kunnen wij hen ondersteunen en voorzien van gerichte kennis en inzichten. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan: The Power of Being Understood. Bij ons zijn de financiële zaken van onze cliënten in goede handen, waardoor zij zich kunnen richten op ondernemen en leven. In Nederland werken wij met 600 professionals die als ondernemers meedenken met ondernemingen. Daarin herkent u een dienstverlener met ambitie. Wij verrichten niet alleen traditionele werkzaamheden op het gebied van accountancy en belastingadvies, maar hebben oog voor uw hele organisatie. Dit resulteert in een blijvend succes, een tastbare groei en het bereiken van de, door u gestelde, zakelijke doelen.

Experience the power of being understood
RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venlo. Een goede onderlinge samenwerking stelt ons in staat om op een hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advisering en kan er geanticipeerd worden op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 123 landen maken wij gebruik van dit RSM-netwerk, bestaande uit meer dan 860 kantoren en 51.000 professionals.

W: www.rsmnl.com

Logo ArboUnie

Arbo Unie wil de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen bevorderen en daarmee organisaties succesvoller maken. We zorgen voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven.

Door op zoek te gaan naar de juiste energiebronnen krijg je veerkracht, zelfvertrouwen en blijf je weerbaar. Daarom werken we samen met werkgevers en werknemers aan het verbeteren van het welzijn en het verhogen van de inzetbaarheid van mensen.

Dit doen we door het ontwikkelen van innovatieve dienstverlening die past bij deze tijd. Door gebruik te maken van alle expertise die we in huis hebben, door wetenschappelijke inzichten vanuit onze academische werkplaatsen en onderscheidende inzichten uit onze database. Hiermee zijn we in staat om mensen te versterken. Wij noemen dat de Lekker-in-je-vel aanpak. Waarbij we mensen in hun kracht zetten als het om werk, gezondheid en vitaliteit gaat.

De labels binnen het Arbo Unie concern dragen vanuit hun eigen invalshoek en specialisme bij aan onze Lekker-in-je-vel-aanpak.

Arbo Unie
Contactpersoon: Ilse Darnoud
T: 06-52501365
E: ilse.darnoud@arbounie.nl
W: www.arbounie.nl

Samenwerkingsverbanden

Rosenbaum Select – Heldere verslaglegging

Uw vergaderaccommodatie hebt u professioneel geregeld bij een prima conferentiecentrum. Hebt u ook aan de verslaglegging gedacht? Gaat uw secretaresse mee, waardoor zij gedurende de vergadering niet beschikbaar is voor andere zaken, en daarna nog kostbare tijd moet vinden voor het samenstellen van de notulen, of pakt u dit ook professioneel aan?

Rosenbaum Select is een veelzijdig Utrechts notuleerbureau met als specialisatie de weergave van complexe discussies. Het notuleerbureau heeft het weergeven van de essentie van een vergadering tot kunst verheven. Tot grote tevredenheid van klanten uit heel Nederland die hun vergaderingen door Rosenbaum laten vastleggen – waaronder al vele jaren de FBO!

Rosenbaum Select
Vinkenkade 18
3552 XA Utrecht
T: 030 -236 47 84
W: www.rosenbaum.nl
E: post@rosenbaum.nl

Powerling – Profiteer nu van onze afspraken met de FBO

Powerling is een mondiale Language Service Provider met kantoren in Nederland, Frankrijk, Hong Kong en de Verenigde Staten. Wij leveren kwaliteitsvertalingen en tolkdiensten voor iedere denkbare talencombinatie en elk specialisme. Onze vertalers en tolken beschikken over een perfecte taalbeheersing en zijn gespecialiseerd in specifieke talencombinaties en vakgebieden. Al onze medewerkers zijn gehouden aan een geheimhoudingsplicht. Uw informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Met de FBO hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Deze kunt u opvragen bij Simone van den Bos (FBO). U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen per e-mail of via onze website www.powerling.com.
Richt u zich op uw core business, dan zorgen wij dat iedereen begrijpt wat u bedoelt!

Powerling
Spuistraat 10
1012 TS Amsterdam
T: +31 (0)30 – 6922844
W: www.powerling.com
E: contactnl@powerling.com