NK Golfen Betaald Voetbal

Geplaatst op: 26 jul, 2012

Op 17 augustus a.s. organiseert de FBO voor de vijfde maal het Nederlands kampioenschap golfen betaald voetbal. Dit kampioenschap biedt de leden van de FBO de mogelijkheid te strijden om de individuele en collectieve titels, terwijl er op een informele wijze vooruitgekeken kan worden op het komende seizoen. Alle leden van de FBO hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om op 17 augustus a.s. deel te nemen aan het toernooi dat zal plaatsvinden te Nunspeet, op de 18-holes baan van het Rijk van Nunspeet. De uitnodiging geldt voor zowel de directie, als voor medewerkers en/of sponsors van een club. Het programma van het golftoernooi is als volgt:

– Vanaf 11.00 uur Ontvangst
– 12.00 – 13.00 uur Lunchbuffet
– 13.00 uur Start wedstrijd
– 18.00 uur Borrel / opfrissen
– 19.00 uur Prijsuitreiking en diner

 

Het Nederlands kampioenschap golfen betaald voetbal wordt mogelijk gemaakt door onze partners Menzis, Wannet Sports Insurance, Team relocations, USG-Juristen en door golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Voor nadere informatie aangaande dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Simone van den Bos via telefoonnummer 0343-438436 of via e-mail: simone.vandenbos@fbo.nl