ProProf vijfde Nederlands Kampioen Golfen Betaald Voetbal

Geplaatst op: 08 okt, 2012

Op 17 augustus jl. heeft voor de vijfde keer het door de FBO georganiseerde Nederlands Kampioenschap Golfen Betaald Voetbal plaatsgevonden. Na een eerste succesvolle kennismaking afgelopen jaar werd het toernooi dit jaar georganiseerd in nauwe samenwerking met HvR Golfmanagement, in de personen van Hans van Rooden en  Arjan van der Velden.

 

Op de Golfclub Het Rijk van Nunspeet te Nunspeet streden in totaal 22 teams (drie a vier personen per team) in wederom perfecte (weers)omstandigheden om het Nederlandse kampioenschap alsmede om diverse overige prijzen. De eerste prijs in het teamklassement ging voor de tweede keer naar spelersvakbond ProProf.

 

Onder andere werd deelgenomen door teams van betaaldvoetbalorganisaties, in de sector betaald voetbal actief zijnde belangenverenigingen, de KNVB en een team van scheidsrechters.

 

Naast de golf holes was er door de FBO wederom een speciale footgolf-hole aangelegd. Deze hole werd dit jaar bemand door Footgolf Holland die op deze wijze de footgolf sport en hun organisatie verder op de kaart kon zetten.

 

Het golftoernooi was al met al wederom een groot succes. De FBO wil via deze weg nogmaals haar partners Menzis, Team Relocations, USG Juristen, Wannet Sports Insurance en het Rijk van Nunspeet danken, zonder wier bijdrage de organisatie van het golfevenement niet mogelijk zou zijn geweest.

 

Speciale dank is er ook aan Eredivisie Live, Jupiler League, Aproach Golf (Aad van Os), Golfjunkie (Bart Nijsink) en Footgolf Holland die de prachtige prijzen op deze dag ter beschikking hebben gesteld en aan HvR Golfmanagement voor de prettige en succesvolle samenwerking.