Managementbijeenkomsten 19 en 22 nov

Geplaatst op: 07 nov, 2012

Op  19 en 22 november aanstaande organiseert de FBO wederom twee (management) bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten zullen deze keer actuele P&O-onderwerpen aan de orde komen. Het programma is als volgt:

 

Lancering Functiewaarderingssysteem voor het betaald voetbal 

(Martijn van Rensch en Marieke Baken, Deloitte) 

De afgelopen maanden heeft Deloitte in samenwerking met de FBO en enkele clubs gewerkt aan een functiewaarderingssysteem dat gekoppeld is aan een beloningsgebouw voor het betaald voetbal. Dit systeem is gereed voor gebruik en zal uitgebreid worden toegelicht door  Martijn van Rensch.

 

Social Media protocol

(Andrea Timmerman, FBO)

De FBO heeft de afgelopen maanden werkt aan een social media protocol voor clubs.  Tijdens de onderhavige managementbijeenkomsten zal het protocol geïntroduceerd en nader toegelicht worden.

 

Collectieve Zorgverzekering  

(Serge Rossmeisl, FBO – Joseph Wannet, Wannet Sports Insurance)

Op dit moment nemen meer dan de helft van de betaaldvoetbalorganisaties deel aan de collectieve zorgverzekering via Menzis.  Deze verzekering kent een specifieke voetbalclausule. Menzis heeft aangekondigd het partnership met de FBO per 1 januari a.s.  te beëindigen. Een en ander zal gevolgen hebben voor enkele clubs voor wat betreft de voetbalclausule. Tijdens de onderhavige managementbijeenkomsten zal een toelichting worden gegeven betreffende de gevolgen hiervan.

 

Gaarne nodigen wij onze leden uit om een van de tweemanagementbijeenkomsten bij te wonen.

 

Op 19 november a.s. zal de bijeenkomst plaatsvinden in Golden Tulip Victoria Hotel te Hoenderloo en op 22 november a.s. staat de bijeenkomst gepland in Golden Tulip Hotel te Leende. Beide bijeenkomsten zullen aanvangen om 10.00 uur en eindigen om ongeveer 14.00 uur (voor een lunch wordt zorg gedragen).

 

Aanmelding voor een van de bijeenkomsten kan via simone.vandenbos@fbo.nl.