FBO en XpertHR sluiten samenwerkingsovereenkomst

Geplaatst op: 06 jun, 2016

De FBO en XpertHR hebben een overeenkomst gesloten op grond waarvan de FBO en HR-specialist per 1 mei 2016 zijn gaan samenwerken.

 

XpertHR is onderdeel van Reed Business en is marktleider op het specifieke gebied van HR-antwoordbanken. In de antwoordbank is alle actuele HR-data, in begrijpelijke taal, op het gebied van wetgeving en HR beleid te vinden. Daarnaast biedt de bank inzage aan meer dan 1400 CAO’s en ruim 750 getoetste modeldocumenten. Leden van de FBO kunnen tegen een flinke korting die kan oplopen tot 67% een abonnement nemen. Leden die reeds een abonnement hebben, profiteren eveneens mee in deze samenwerkingsovereenkomst.

 

De overeenkomst is in eerste instantie voor tot het einde van het komende seizoen afgesloten, maar beide partijen hebben de intentie om een langdurige samenwerking te bewerkstelligen.

 

Enkele FBO-leden maken reeds gebruik van XpertHR;

Quote: ‘Met XpertHR hoef je maar op 1 plaats te zoeken naar juiste en up to date HR informatie. Naast correcte informatie bevat het ook vele praktische voorbeelddocumenten die gemakkelijk te gebruiken zijn in de alledaagse praktijk’.Peggy van Alem, HR manager PSV

 

Voor de leden van de FBO wordt nog een bijeenkomst georganiseerd om de tool van XpertHR te introduceren.