Vacature

Geplaatst op: 25 apr, 2018

De FBO is op zoek naar een (fulltime):

Jurist m/v

Taakomschrijving
De jurist levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van de juridische dienstverlening van de FBO aan de aangesloten betaaldvoetbalorganisaties (BVO’s), de Eredivisie CV, en de Coöperatie Eerste Divisie. Hierbij zal hij/zij zelfstandig zorgdragen voor de afhandeling van breed uiteenlopende juridische dossiers, waaronder het opstellen van contracten, het aanvragen en afhandelen van vergunningen voor niet-EU spelers en het verzorgen van juridische adviezen aan clubs op zowel arbeidsrechtelijk als voetbaltechnisch (reglementair) gebied. De jurist zal tevens als raadsman van de BVO optreden bij tucht- en arbitragezaken. De jurist die de FBO zoekt, is een teamplayer die zelfstandig kan werken, met goede sociale en communicatieve eigenschappen.

Functie eisen
– Een afgeronde academische opleiding Nederlands recht;
– minimaal 3 jaar relevante werkervaring, maximaal 5 jaar werkervaring;
– kennis van de structuren en reglementen van de nationale en internationale voetbalwereld;
– kennis en ervaring op het gebied van verbintenissen- en arbeidsrecht;
– kennis op het gebied van intellectueel eigendomsrecht is een pré;
– kennis op het gebied van ondernemingsrecht is een pré;
– goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
– in staat zijn zelfstandig dossiers te behandelen;
– betrouwbaar en discreet;
– affiniteit met voetbal;
– ervaring in de sport is een pré.

Geboden wordt
– Een prima arbeidsvoorwaardenpakket;
– een unieke en dynamische werkomgeving.

Geïnteresseerden kunnen vóór 15 mei 2018 een sollicitatiebrief inclusief c.v. zenden aan de FBO, t.a.v. Andrea Timmerman, Woudenbergseweg 21, 3707 HW te Zeist of per e-mail naar: andrea.timmerman@fbo.nl Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact worden opgenomen met Serge Rossmeisl, tel. 0343 – 438 430.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld