Kenniscongres Betaald Voetbal 2019

Geplaatst op: 31 jan, 2019

Woensdag 30 januari jl. organiseerde KNVB Expertise het Kenniscongres Betaald Voetbal 2019 op de KNVB Campus te Zeist.

Een jaarlijks terugkerend evenement waar meer dan 200 medewerkers van BVO’s op afkomen. Deze dag heeft als doel medewerkers van BVO’s te inspireren, ruimte te bieden om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen én om nieuwe kennis van binnen en buiten het voetbal op te doen. Bij het Kenniscongres komen er meerdere sprekers aan bod die trends en ontwikkelingen in het voetbal bespreken. Daarnaast kunnen medewerkers aansluiten bij meerdere functiespecifieke breakoutsessies.

Er werd dit jaar met verschillende tracks gewerkt. Track ‘Nieuwe Verdienmodellen’, track ‘Volle Stadions’ en track ‘Buiten-Spel’. In elk track werden verschillende breakouts georganiseerd. Daarnaast werd op het Oranjeplein een beursplein georganiseerd waar men collega’s kon ontmoeten of men kon de standjes bezoeken. Ook de FBO was dit jaar aanwezig: Film Kenniscongres Betaald Voetbal 2019

De volgende tracks kwamen aan bod:

Erik Dijkstra en Frank Evenblij: Lagerhuis met Bureau Sport
Dick Leijen, I’m In!: Bereik vergroten onder jongeren
Stichting Excelsior4All: Commercie vs MVO
Riff
: Online Fan Engagement
Marco van Luytelaar, KNVB: Een voller stadion door ticketing
Erik Dijkstra en Frank Evenblij: Lagerhuis met Bureau Sport
Arnoud Schonis, ECV en Edivisie: De toekomst van Esports
Sports Alliance: Factor 14
Dennis Higler: Persoonlijk leiderschap
Zie hier de toelichting per breakout.