FBO Jubileumfestival!

Geplaatst op: 17 jun, 2019

Foto’s FBO jubileumfestival!!

Download de foto’s hier

Op zaterdag 15 juni jl. was het dan eindelijk zo ver. Het jubileumfestival van de FBO dat in het kader van het 50-jarig bestaan van de organisatie werd georganiseerd, vond plaats op het Landgoed Sonnehaert te Zeist. Het landgoed waar het FBO-kantoor ‘Het Koetshuis’ zich bevindt.

Gasten konden samen met hun partner en kinderen genieten van de vele culinaire verassingen en feestelijke activiteiten. Zo zorgde een stormbaan, een springkussen, voetbalspellen en een clown ervoor dat kinderen prima werden vermaakt.

Een geslaagde dag, zowel voor de gasten als voor de organisatie zelf. Door de positieve opkomst was het o.a. mogelijk een groepsfoto te maken waarop nagenoeg alle FBO-medewerkers en bestuursleden van de afgelopen 50 jaar konden worden vastgelegd. De organisatie is met name trots en verheugd dat de allereerste FBO-directeur, de heer Hans van der Vlugt zich schikte bij deze jubileum-dag aanwezig te zijn.

Namens de organisatie willen wij iedereen hartelijk danken voor de aanwezigheid en de vele cadeaus die wij in ontvangst mochten nemen.