FBO te gast bij Gala Dinner UEFA

Geplaatst op: 03 mrt, 2020

Gisterenavond was de FBO op uitnodiging van de KNVB te gast bij het officiële ‘UEFA Congress & 60 Years Gala Dinner’ in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Het gala diner vindt voorafgaand plaats aan het jaarlijkse UEFA Congres dat voor het eerst in de geschiedenis van de UEFA wordt gehouden in Nederland, op 3 maart a.s. Het UEFA Congres zal worden bezocht door alle 55 aangesloten nationale voetbalbonden. Gezamenlijk zullen aldaar beslissingen worden genomen die het Europese voetbal helpen vormgeven.

De KNVB heeft zich sterk gemaakt het UEFA Congres naar Nederland te halen. Temeer omdat de KNVB in december vorig jaar precies 130 jaar bestond en dit feit een jaar lang onder de aandacht wil brengen.

Daarnaast is het niet alleen de KNVB die een jubileum viert. De UEFA en de aangesloten bonden staan in Amsterdam samen stil bij het 60-jarig bestaan van het Europees Kampioenschap.

Meer informatie over het UEFA Congres vindt u hier.