De Nieuwe VoetbalZaken #3/2020 is uit!

Geplaatst op: 12 jun, 2020

Editie 3 van VoetbalZaken 2020 staat in het teken van de wereldwijze crisissituatie waarin wij door het coronavirus zijn beland. Deze uitgave bevat dan ook uitsluitend corona gerelateerde artikelen.

Zo gaat editie 3 gaat in op de grote interesse die er in de FBO is ontstaan vanuit de media. Zo kwamen wij als relatief onbekende organisatie ineens in de schijnwerpers te staan gezien de grote rol die de FBO als werkgeversorganisatie speelt als het gaat om het beperken van schade voor het betaald voetbal.

Op 7 mei jl. bereikten wij een historisch akkoord over een pakket aan noodmaatregelen voor het betaald voetbal. De inhoud van dit pakket, de aanbevelingen maar ook de bindende afspraken kunt u terug lezen in deze editie.

Download editie #3/2020 hier

Behalve dat wij in VoetbalZaken aandacht besteden aan de corona crisis, hebben wij speciaal voor onze leden op onze website ook praktische modeldocumenten, kennisdocumenten en stappenplannen online geplaatst. Deze documenten kunt u hier downloaden of ga naar onze download pagina.