Nieuwe voorzitter RvT FBO

Geplaatst op: 30 dec, 2020

Hai Berden nieuwe voorzitter FBO

Hai Berden is vanaf 1 januari 2021 de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht (RvT) van de FBO. Hai Berden volgt daarmee Servé Kuijer op, die de RvT van de FBO de afgelopen 10 jaar als voorzitter heeft geleid.

Hai Berden is van 2003 tot 2018 voorzitter geweest van VVV Venlo. Op dit moment is hij tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van de Seacon Logistics Group.

Naast Servé Kuijer is ook Jan Gerrits vervangen als lid van de RvT van de FBO. Hij wordt opgevolgd door Eric Oomen. Eric Oomen is onder meer van 1998 tot 2009 lid geweest van de RvC van NEC Nijmegen en is sinds 2009 voorzitter van de RvC van de Voetbalacademie van NEC en TOP Oss.

De vervanging van Servé Kuijer en Jan Gerrits komt voort uit het feit dat beiden het einde van hun zittingstermijn hebben bereikt.