CAP meeting European Leagues 16 juni a.s.

Geplaatst op: 13 jun, 2022

Donderdag 16 juni a.s. vindt het Club Advisory Platform plaatst. Een bijeenkomst georganiseerd door The European Leagues voor alle professionele voetbalclubs en belanghebbenden in heel Europa met als doel belangrijke ontwikkelingen in het Europese en mondiale voetbal te bespreken die voetbalclubs op een directe of indirecte manier beïnvloeden. Het bijwonen van de CAP is relevant voor zowel clubs die regelmatig in internationale competities spelen als voor clubs die voornamelijk optreden in nationale competities.

Clubs hebben de gezamenlijke verantwoordelijkheid om hun binnenlandse professionele voetbalcompetities – en het ecosysteem – te beschermen en te verbeteren door altijd te zoeken naar verbeteringen en ontwikkelingen op en naast het veld. Om een ​​betere toekomst te garanderen voor de hele voetbalgemeenschap

De CAP meeting is bedoeld voor alle professionele voetbalclubs uit heel Europa en bouwt voort op succesvolle eerdere edities. De CAP meeting is ook een uitstekend moment om internationaal te netwerken tussen clubs. Deze uitnodiging is bestemd voor de voorzitters, directieleden en/of andere senior executives van uw club.

Inschrijven: European Leagues Club Advisory Platform – Registration Form | European Leagues

Agenda: