Algemene Ledenvergadering FBO

Geplaatst op: 09 nov, 2023

Op woensdag 1 november 2023 vond de Algemene Ledenvergadering van de FBO plaats. Na een aantal jaren de ledenvergadering via digitale wijze te doen, vonden we het nu een goed moment om er een fysieke bijeenkomst van te maken: het stadion van Almere City FC was hiertoe een perfecte locatie. Er was een erg goede opkomst en het was mooi om elkaar weer face-to-face te treffen. Na het officiële gedeelte vond er een kennissessie plaats over datalekken, gegeven door IT- en privacyjurist Peter Kager van het kantoor ICTRecht. Ook was er nog een bijdrage van Joseph Wannet van Wannet Sports Insurance over de collectieve Cyberverzekering voor betaald voetbalorganisaties. De middag werd afgesloten met een borrel. De FBO dankt voor ieders komst en in het bijzonder voor de gastvrijheid van Almere City FC.