Leergang Leiderschap in Sport: maatschappelijke waarde(n) in het betaald voetbal

Geplaatst op: 15 nov, 2023

Leergang Leiderschap in Sport: maatschappelijke waarde(n) in het betaald voetbal

Op 15 januari 2024 start de nieuwe leergang ‘Leiderschap in Sport: maatschappelijke waarde(n) in het betaald voetbal’. Deze leergang van zes maanden is gericht op MVO-managers van Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs. Binnen het programma buigen we ons over de rol van de MVO- / maatschappelijk manager, trends en ontwikkelingen, competenties en persoonlijk leiderschap.

Het programma biedt inzicht in de spanningen binnen de club waarmee gewerkt wordt en biedt mogelijkheden om de competenties in de professionele rol van MVO-manager te vergroten. Gemeenschappelijke bijeenkomsten onder leiding van inspirerende sprekers worden afgewisseld met een individueel leertraject op basis van individuele leerdoelen en groepsopdrachten.

De uitvoering van het programma is in handen van de Universiteit Utrecht in samenwerking met Eredivisie CV.

Voor meer informatie en aanmelden: Leiderschap in Sport: maatschappelijke waarde(n) in het betaald voetbal