Wij zoeken een jurist!

Geplaatst op: 06 feb, 2024
Daar waar passie voor voetbal en kennis van recht samenkomen. Dit is jouw kans!
Tussen de bossen in Zeist waar het kloppend hart van het Nederlandse voetbal gevestigd is, bevindt zich het kantoorpand van de FBO. Een schitterende werkplek op een fraai landgoed waar geen dag hetzelfde is en jouw werk écht impact heeft.
Als jurist bij de FBO ben je dé contactpersoon voor alle betaaldvoetbalorganisaties (BVO’S) in Nederland, uitkomend in de Ere- en Eerste Divisie. Van arbitragezaak tot het redigeren van arbeidsovereenkomsten, jij weet als geen ander hoe je de belangen van BVO’s behartigt.
Klopt jouw voetbalhart sneller bij het zien van deze vacature? Lees hier de volledige vacaturetekst. Ben jij die top-jurist die wij zoeken, ben je minimaal 32 uur beschikbaar en beschik je over de aangegeven ervaring? Reageer vóór 29 februari a.s. en stuur jouw cv en motivatie naar maarten.vaningen@fbo.nl.